2014-05-15

Vihdoinkin! / Finally!

Vihdoinkin tapasin Pamelan, henkilön jonka avulla pääsin Japaniin! Hän oli aivan järjettömän ihana henkilö! Juttelimme ennen tuntia ja tuli erittäin turvallinen olo kun hän niin kovasti kyseli kuinka voin, minkälainen asuntoni on ja onko minulla tekemistä viikonloppuisin.

Ensimmäinen tuntini oli anatomian kertausta Pamelan opettamana, paitsi että heidän anatomia-opiskelu on paljon syvempää kuin meidän... Pamela lätkäsi pöydälleni kaksi anatomia kirjaa, yksi englanniksi ja toinen japaniksi. Hirveän hyvin tytöt osasivat anatomian! Jatkamme anatomiasta huomenna kinesiologia-tunnilla! Jännitävää!!!

Sanoin jo tämän viime kirjoituksessani... mutta voi että kun nämä luokkalaiseni nukahtavat aina kun ovat minun hoidettavana ja aina sama kommentti; "Yabai yabai!" (= "vaarallista", mutta ei sanottuna kirjaimellisesti). Opettajakin rupeaa olla aika tottunut siihen että kuorsausta kuuluu aina kun minä hieron heh heh...

I finally met Pamela, the person who helped me to get to Japan! She's incredibly amazing person! We were talking before class and I had this really protected feeling because she was asking so much how I'm doing, what kind of apartment I have and do I have anything to do on weekends.

My first class was anatomy review done by Pamela, except that their anatomy-studies were far deeper than ours... Pamela slapped two anatomy books on my desk, one in English and the other in Japanese. The girls knew anatomy really well! We will continue with anatomy tomorrow in kinesiology-class! So exciting!!!

I already said this in my last post.... but oh how my classmates fall asleep every time they are treated by me and always the same comment; "Yabai yabai!" (= "dangerous", but not said literally). Even the teacher is getting used to always hear snoring when I'm massaging heh heh....

 Taas kaupassa ostoksilla ja bongasin tämän! + huono engrish / Once again at the store doing some shopping and saw this! + bad Engrish

On se hienoa että välillä Inokashirassa tulee tällaisia traditionaalisia-tuulahduksia! Yllättävän paljon näkyy naisia kimonoissa. / It's so nice that once in a while in Inokashira there comes traditional-breezes like this! Surprisingly often you can see women in kimonos. 

Viettämässä aikaa alakerrassa kattelemassa telkkaria syömisen jälkeen.. ja sitten tulikin taas nälkä. / Spending time downstairs watching tv after eating... and then I was hungry again.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti